Ana Sayfa
Program Künyesi
Teşekkürler
Maestro'dan
Ödüller
Yapım Ekibi
Jenerik Müzikleri
Teknik Ekip
Elizabeth Karakterleri
Yardımcı Sunucular
Geçmiş Dönem Çalışanları
Merkez Stüdyo Konukları
Özel Plato Konukları
Muhabir Röportajları
Merkez Studyoda Hazırlanan Bölümler
Farklı Platolarda Hazırlanan Bölümler
(Programlar, Festivaller)
Etkinlikler
Projeler
Fotoğraflar
Özel Sayfalar
Expochannel TV
Program Tanıtımı

Expo channel tv, nalburiye, kırtasiye gibi  dergilerle yıllardır sektörlere hizmet vermiş olan ve yine medya force fuarcılık ile  kobileri destekleyen sayın özhan erem tarafından kurulmuştur.
Kanal,uluslararası fuarları ekranlara taşıyarak bir ilki gerçekleştirmiştir.ilerleyen yıllarda fuarların yanı sıra ekonomi haberleri ve en önemlisi küçük ve orta dereceli işletmeleri ( kobileri ) destekleyici ve tanıtıcı projeleriyle iş ve ekonomi basınının göz bebeği olmuştur.
Expo channel tv,turksat 2 uydusundan yayın yapmaktadır.bu sayede tüm avrupa ve dünya'nın bir çok ülkesinden rahatlıkla izlenilmektedir.türkiye'de üretim yapan firmalar,expo channel tv aracılığı ile ingilizce,almanca ve çeşitli dillerde yayınlanan reklamları ile  avrupalı alıcılarla buluşmaktadırlar. Expo channel tv,yıllardır yaptığı uluslararası fuar canlı yayınlarıyla avrupa'dan da en çok takip edilen iş kanalıdır. Expo channel tv'nin ingiltere başta olmak üzere bir çok avrupa ülkesinde kameraman ve muhabirleri bulunmaktadır. Kanal,teknik açıdan  dünya'nın en gelişmiş televizyonculuk ekipmanlarını kullanmaktadır. Kadrosu eğitimli,çağdaş yenilikleri takip eden ve disiplinli bir çalışma prensibine sahiptir.