Katılımcı
Corazon - Malta
Elvin - Almanya
Julie - Fransa
Lavinia - İspanya
Lina - İtalya
Margarita - Makedonya
Nico - Romanya
Ruta - Litvanya
Sarah - İngiltere
Zeljka - Bosna/Hersek
Mary - İrlanda
Nino - Gürcisan
Aylin - Türkiye




AYLİN ÖZER

 
   1985 yılında İstanbul'da dogdu.1997 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Flüt bölümüne Halit TURGAY'ın ögrencisi olarak kabul edildi.
"29.Uluslararası Müzik Festivali Genç Solistler Dizisi" kapsamında "Dolce Quartet" ile bir konser verdi. Edirne'de düzenlenen oda müzigi yarışmasında dereceye girdi.
2001 yılından bu yana üyesi oldugu "Marsyas Flüt Dörtlüsü" ile başta İş sanat, Borusan Müzik Evi, İtalyan Kültür Merkezi, Ekol Drama Sanatevi, Çevre Tiyatrosu olmak üzere birçok yerde konserler verdi. Aynı grupla, 2005-2006 yıllarında, Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'ne davet edildi. 2005 yılının Ekim ayında Almanya’da düzenlenen "11.Kuhlau Flüt Yarışması"nda odamüzigi dalında “Marsyas Flüt Quartett” ile ülkemizi başarıyla temsil etti.
  2005 'de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası" ile bir konser verdi.
              2006’nın Mayıs ayında yapılan “Lions Avrupa Forumu Müzik Yarışması”nın Türkiye elemelerinde 1.olup,ülkesini Ingiltere’de temsil etme hakkı kazandı. Aynı yıl Ekim ayında, Ingiltere’nin Bournemouth şehrinde yapılan “Uluslararası Lions Klüpleri Avrupa Müzik Yarışması”nda  birinci oldu
  2009-2010 yıllarında dünyaca ünlü flütistler Sir James Galway, William Bennett VE Emily Beynon’ un yaz kurslarına aktif olarak seçilip katıldı  Başta dünyaca ünlü Fransız flütist Emmanuel Pahud olmak üzere, Mats Möller, Jean Ferrandis, Siobhan Grealy, Andrea Oliva, Andreas Adorian, Maxence Larriu, gibi müzisyenlerin kurslarına aktif olarak katıldı.
2007’ nin haziran ayında  İstanbul Universitesi Devlet Konservatuvarı’ndan, okul birinciliği ile mezun oldu. Egitimine aynı kurumda Yüksek Lisans öğrencisi olarak devam etmektedir. Aynı kurumda 2009 Eylül ayından beri, Kocaeli Üni.Devlet konservatuvarı’nda da 2007 Eylül ayından bu yana Flüt ve Oda müzigi ögretim
görevlisi olarak çalışmaktadır.
         2009 Ekim, Bodrum da Wafa nın düzenlediği  ‘Mydos uluslararası sarkı festivaline katıldı.
         2 yıldır ülkemizin önemli müzisyenlerinden ,besteci-aranjör V. Ozkan Turgay ile calisma ve projelerini sürdüren Özer,  gerek evrensel ,gerek popüler, gerekse Türk Halk ezgilerinden olusan melodilerle flütün sihirli tınısını ve vokali birleştirerek  keyifle dinlenecek  ve çok yakında müzik marketlerdeki yerini alacak bir albüm hazırladı.